perjantai 2. joulukuuta 2011

You made my day

Nyt on joulukuu ja voin siis unohtaa kaikki marraskuun epäonnistumiset ja idioottikäytökset. Kohta on joulu ja toivottavasti myös lunta. Mutta ennen kaikkea, huomenna on Messari, ja mä olen menossa sinne koirani kanssa!

Siis ei, en ole niin hullu, että olisin oikeasti ilmoittanut Varjon sinne arvosteltavaksi. Kuten tänään pipareita hakemaan tullut rotukoppilainen totesi, se on niihin näyttelykarvanoppiin verrattuna bikinikunnossa, vaikka Varjoksi sillä onkin tällä hetkellä aika runsas turkki. Ja vaikka sillä olisi miten paljon karvaa vaan, ei se poista sitä seikkaa, että se pörisi äsken huulet rullalla luimistellen koko sen ajan kun Hirveät Vieraat olivat hakemassa meiltä pipareita. Että ai mikä sosiaalisuuden puute. Väitän ettei edes ollut ihan täysin epävarmuutta, sitä vaan ällötti. Tervetuloa tällä käytöksellä arvostelukehään.

Ei, me ollaan menossa ainoastaan turisteilemaan. Rotukoppilaiset oli saaneet liikaa koiralupia, ja jakoivat mulle auliisti yhden Varjon sosiaalistamista varten. 6500 koiraa samassa paikassa, jipii! Voin niin kuvitella että toi mustiainen pörisee ja puhkuu ensimmäisen puoli tuntia taukoamatta. Tarviin aika rutosti hermoja ja positiivista asennetta, mutta tää on ehdottomasti mahdollisuus, jota ei voi olla käyttämättä. Koska mullahan on selvä suunnitelma: nyt kun Varjo päivän hengaa siellä ja ehkä jossain välissä tajuaa, ettei se koiramäärä olekaan kuolemaksi, ei meillä ole mitään ongelmia osallistua Maailmanvoittajaan v. 2014! :D

Pikku koiraparka nukkuu tyytyväisenä eikä voi aavistaakaan, mitä olen sen pään menoksi huomiseksi suunnitellut. Mutta pitää edellisen postauksen jälkeen vielä sanoa, että alan taas tykätä siitä. Tänään on aamulenkillä tehty hienoja äänettömiä kontaktiohituksia, myös yhdestä schäferistä, ja kolmesta tänään nähdystä jäniksestä se on yhdestä tullut itse luo ja kahden näkemisestä olen sen kutsunut eikä epäröinyt hetkeäkään tuleeko vai ei. Ai niin, ja sille alkaa vähitellen vihdoin valjeta, mitä haen kaukojen istumaannousussa! Joku osaa halutessaan olla huisin pätevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti