lauantai 7. marraskuuta 2015

Hyvä edustuskuva?

Tänä syksynä päätimme, että dogsitterkurssia varten piti jokaisen ohjaajan tehdä itsestään jonkinlainen esittely, jotta nekin ohjaajat, jotka eivät kurssin ensimmäisenä viikonloppuna olleet paikalla, tulisivat kurssilaisille heti kättelyssä ainakin hieman tutuiksi. Esittelyä varten tarvittiin kuva, jossa esiintyvät sekä ohjaaja että mahdollisesti mukaan kurssille tulevat koirat. Helppo nakki, kun ei tarvitse edes itse sitä kuvaa ottaa! Koirat vain viereen, "räps" ja siinä se, eikö vain?

 
Koirat lähelle, nääin… "Varjo, lähemmäs!
Ai eiks tää koira taivukaan enempää?"
"Näin pitää hymyillä!"
Varjokin selvästi yrittää.


Opettaja: "Istukaa nyt nätisti! Kurre!"

Sanni: "Kato Varjo kameraan!" Varjo: "Mut kun ahdistaa…"

"Hei älkää karatko kuvasta!"

Ja mitä tuli nautittua kuvauksen lomassa?

Otettiin Pöördit (Angry Birds -pehmot) avuksi.
"Nostakaa korvat, nää on siistejä, kohta leikitään!"

"Kato Pöördi menee täällä…"
"Joo kiva Sanni. Ihan hirveen kiva.
Ketä piti esitellä?"

Alla oleva kuva sitten lähti dogsitterkurssilaisten katseltavaksi. Minä katson kameraa alta kulmieni ja Virka näkee jotain korkeampia voimia eikä tarkkuuskaan ole ihan kohdillaan, mutta hei, kaikkien päät on kuvassa ja koirien korvat pystyssä!


Helppoa siis? Noo, ei nyt ehkä mennyt kuvaussessio ihan niin kuin ajattelin. Tosin hauskuus kyllä korvasi puuttuvan laadun. Ehkä me ensi kerralla ei yritetä samaa ihan niin lyhyellä aikataululla, pienessä tilassa ja sisällä asunnon ainoassa nurkassa, jossa on edes valkoiseen viittaavat seinät. 

1 kommentti: