sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen puistossa

Keväisen sään kunniaksi
Varjo-neiti sai kaulaansa
oravahuivin. 
Oli niin harvinaisen kaunis ilma, että tänään ei yksinkertaisesti malttanut olla sisällä. Päivän aikana on siis istuttu kahdessa eri puistossa sekä talontakaiskallioilla, kävelty Puotilanrannassa Inkku-kummitädin kanssa ja temppuiltu ja tokoiltu ulkoilun lomassa. Varjo nautti kun sai olla mukana ja ulkona, aurinko paistoi välillä turhankin kuumasti mustan koiran makuun, mutta vesi ja vilvoittava tuuli onneksi helpottivat.

Mulla ei fiksuna ihmisenä ollut mukana minkään valtakunnan patukkaa tai tennispalloa ja namejakin vain kourallinen, joten tekemisinnon iskiessä mietin hetken, millä palkata koira. Onneksi Varjo ei ole ronkeli palkkansa suhteen, mikä tahansa mistä mä innostun ja joka mielellään myös lentää kelpaa mainiosti. Taidettiin toteuttaa allaoleva hyppykuvaussessio sekä oikein mukavia tokon seuraamispätkiä ja pysähdyksiä Varjon ruohikosta löytämän yllätysmunan kuorenpuolikkaan voimin...


 

"High five!"Päätin myös kuvata muutaman Varjon tempun. Asioita tosin hankaloittaa hieman kun puuta vasten seisova koira yrittää pitää jonkinlaista katsekontaktia poispäin peruuttavaan kuvaajaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti