perjantai 31. tammikuuta 2014

Korvatyyli

Belgianpaimenkoiran rotumäritelmä sanoo seuraavaa:

KORVAT: Pienehköt, ylös kiinnittyneet, selvästi kolmiomaiset, teräväkärkiset ja tyvestä kaarevat. Korvat ovat jäykät, pystyt ja tarkkaavaisella koiralla pystysuorat.

On ne ainakin ööö… kolmiomaiset?


Tässä syy, miksi tuon pennun yksi lempinimi on maahinen. Sain kerrankin napattua kuvan siitä korvien asennosta, joka on todellisuudessa se yleisin. Poseerauskuvissa pentu yleensä aina skarppaa. 

PS. Toinen meillä hyvin usein nähty ilmestys, daatajan seuralainen. Sellainen eläin on korvaton. Usein toinen tohveli myös kovasti yrittää ehdotella, josko sinne sohvalle voisi tulla. Edes yhden tassun verran. Joka kerta se joutuu kuitenkin pettymään. 


4 kommenttia:

 1. Alemman kuvan lähinnä ehkä jotain saukkoa muistuttava ilmestys on meilläkin varsin tuttu näky :D

  VastaaPoista
 2. Joo selkeesti myös Varjolla tässä kuvassa se tyypillisin korvien asento, "limaletti" :D P.S. enää alle kaks kuukautta kun vihdoinkin saan tavata Virkan ensi kertaa! Johan tässä on ollutkin teitä tyttöjä ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ja Varjo niin odotetaan sun näkemistä! Ja minä sitä, että näet Virkajaisen. :) PS. Mietin jälkeenpäin, pitäisikö tekstiin tarkentaa, kuka alemman kuvan koira on. Huomasin itsekin kumman samankaltaisuuden. Mutta tättädää, se on Virka.

   Poista
  2. OH MY GOD SE ON VIRKA :D En ees kattonu tarkemmin, näin ton ilmeen ja olin sillee lol tietty tässä on Varjo :D

   Poista