torstai 31. lokakuuta 2013

Terveisiä Kennelliitosta

Tuossa vajaat pari viikkoa sitten Kennelliitto muisti minua ensin 35 euron laskulla ja sen jälkeen vihdoin lähemmäs kolme kuukautta odotetulla paperilappusella.


Siis anteeksi mitä?


Jos mun koiralla ei ole vähintään keskivaikeaa spondyloosia, niin joku tässä on sokea. Viestiä liitolle lähti aika nopeaan. Laitoin mukaan ne selkäkuvat jotka olen tännekin aiemmin postannut ja kysymyksen, mitä ihmettä on tapahtunut.

Sain onneksi vastauksenkin aika nopeaan. Kyseessä on ilmeisesti ollut joko näppäilyvirhe tai sekaannus kuvien kanssa, SP3 eli keskivaikea pitäisi selän tilan arvioksi tulla. Virhe luvattiin korjata mahdollisimman pian, ja tällä hetkellä Varjon tiedoissa KoiraNetissä ei taas lue mitään. Katsotaan, koska tulos sinne ilmestyy.

Itsehän olen koko ajan ollut tietoinen, että sairaasta koirasta on kyse, ja tieto on myös kasvattajan sivuilla lukenut heti kuvanneen eläinlääkärin diagnoosin jälkeen. KoiraNet nyt kuitenkin sattuu hyvin monelle olemaan se ensimmäinen paikka, josta koirien tietoja tutkitaan, ja siksi halusin, että tieto selkäsairaudesta myös sinne saadaan. Mutta kannattaa näköjään olla tarkkana, että sinne ilmestyvä tulos on edes suunnilleen sitä luokkaa, mitä on odotettu!

4 kommenttia:

 1. Vahingossa eksyin sun blogiin, täytyykin laittaa "seurantalistalle" :) Mullakin K-S koira, tosin holsku..
  Munkin koiran selkälausunnossa oli tullut näppäilyvirhe koiranettiin ja se oli saanut LTV-diagnoosiksi LTV1 eli jakautunut ristiluun keskiharjanne, vaikka siellä ei mitään pitänyt olla. Hetki meni, ennenkuin sain yhteyden lausuneeseen eläinlääkäriin kennelliitossa ja se korjasi tuloksen heti, pahoitteli näppäilyvirhettä ja sanoi että olipa hyvä että huomasit. Mietin vaan, että kuinkahan näitä näppäilyvirheitä tulee ja sellaisia mitä kukaan ei osaa selvittää jos ei kuvista mitään ymmärrä.. Ajattelin, että toi meidän juttu oli tosi harvinainen poikkeus, mutta näköjään näitä on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Jos ei kuvista mitään ymmärrä, ei mitään virhettä osaa edes epäillä, etenkään jos se ei ole näin radikaali mitä Varjon tapauksessa. Toivon todella, että näitä ei ihan kauheasti ole, kun pahimmassa tapauksessahan se voi vaikuttaa jonkun jalostusvalintoihinkin...

   Kukas K-S:lainen sulla asustaa?

   Poista
 2. K-S Z'Spike ja Catootje le Gladiateur, me treenaillaan pääkaupunkiseudulla (asun Järvenpäässä), vois joskus treenailla kimpassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, treeniseura ja uudet ajatukset kelpaa aina! Nyt ennen joulua olen aika täystyöllistetty opintojeni kanssa, mutta ensi vuoden puolella pitäisi löytyä aikaa vähän helpommin. Yhteyden saa blogin lisäksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen sanni.vanonen@gmail.com. :)

   Poista