sunnuntai 11. joulukuuta 2011

The Lussutuspallo


Oli aivan pakko ottaa tällainen kuva. Mutta musta jotenkin tuntuu, että Tito on vastaavassa kuvassa huomattavasti järjellisemmän näköinen.

5 kommenttia:

 1. Joko teidät on käännytetty?

  VastaaPoista
 2. Noo..tuota...kyllä Vanttu tosta tuntuu tykkäävän. Se saa siitä aika kivasti kopin. Ja se menee hyvin taskuun, eikä ole lenkin jälkeen niin toivottaman lähmäinen kuin kaikki missä on naruja tai kangasosia. Yllättävän hyvin tuo myös pomppii. (Myös sisällä. Arvaa onko meillä pöydänpäällisiltä lähteneet tavarat lentoon. Ai miksi sitä pallopalkkausta yleensä harjoitetaan ulkona?)

  Patukan repiminen on Varjolle edelleen se ykkönen, mutta ehkä mun täytyy myöntyä ja tiedustella sulta, mistä tuollaisen hankit. :)

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä Titokin mieluummin repii, mutta haluan, että on vaihtoehtoja ja erilailla kierroksia nostattavia palkkaustapoja.
  Katsopa, miten hieno koira:
  https://lh3.googleusercontent.com/-tKHFbUzGI94/Ttp-ZU7T-pI/AAAAAAAADtA/KTtuDtLLShk/s512/syksy%2525202011%252520koiria%252520858.JPG
  On samaa näköä Varjon kanssa - ainakin vähäsen. :)

  VastaaPoista
 4. Totta, pallopalkalla mielentila on erilainen kuin patukalla. Enkä mäkään aina jaksa repiä.

  Sehän on Raiku! Komea kuva. Eikä samankaltaisuus ole mikään ihme, sillä Raiku ja Varjohan on sukua - niiden isät on täysveljiä, vaikkakin eri pentueista.

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Vieläkö lussutuspallossa henki pihisee? :)

  VastaaPoista